Kundomdöme

5/5 baserat på 45 omdömen

Här visas senast inlagda omdömena. Omdömen utgår ifrån en skala 1-5 Bäst är 5.
Lennart Hamberg - Karlstad Datum 2017/03/03

Som vanlig, ett hjärtligt tack för det utmärkta resultatet med min VHS VIDEOFILM överförd till DVD.

Klas Sörensson - Helsingborg Datum 2017/02/26

Jag är mycket nöjd med ovanstående uppdrag. Resultatet är riktigt bra. Tack för ett bra jobb! Som jag berättade för er så finns det ett större antal liknande filmer. Just nu så diskuterar jag med min bror och våra kusiner om hur vi skall gå vidare. Jag hör av mig inom kort i ärendet.

En fråga? För att kunna redigera filmen på datan så behöver jag väl någon bra programvara? Har ni bra tips på detta?

Marie Nordström - Högsjö Datum 2017/02/20

Hej! Vi är väldigt nöjda med resultatet. Filmerna har bra skärpa och färg. Nu är det bara att sätta igång med redigeringen. Jag har fört över filmerna till redigeringsprogrammet Adobe Premiere Element. Det ser jättefint ut. Vad bra med de vita skarvarna, så det är lätt att hitta mellan rullarna.

Eva Lind - Jukkasjärvi Datum 2017/02/02

Nu har filmerna kommit, tusen tack jag är jättenöjd (har iofs bara hunnit kolla på ena USB) det var jättebra! Tack för all hjälp!

Gun-Marie och Sven-Ingvar Svensson - Malmö Datum 2016/12/01

Vi är mycket nöjda och återkommer gärna vid behov.

Charles Fox - Linköping Datum 2016/11/30

Räddat pappas filmarv. Tack! Ni har på ett mycket trevligt, omtänksamt, genomtänkt och engagerat sätt taget er an pappas filmarv (Super 8). Ett jobb som, vad jag förstår, var ett av era större ni gjort. Har bara positiva vitsord att säga om på det sätt ni skött uppdraget. Speciellt uppskattar jag den omtanke ni visat genom att verkligen vilja göra ett bra jobb. Många samtal och mail blev det innan vi fick en diger leverans :-) Tack från hela klanen Fox för ett väl utfört hantverk.

Jan-Olof Hansson - Malmö Datum 2016/10/04

Resultatet av överföringen av smalfilmen och Mini-DV blev alldeles utmärkt på både bild och ljud. Jag hör av mig igen om överföring av en del diabilder.

Lennart Hamberg - Karlstad Datum 2016/09/29

Hjärtligt tack för ert utmärkta resultat med mlna bubbel8 filmer. Familjen Gunnar och Hilma Ekmans kor och kalvar, mjölkdags.

Jan Engsmar - Fotograf - Malmö Datum 2016/09/27

TACK för en jättefin smalfilm det blev ju jättebra!!! Vi blev mycket nöjda, och jättefin musik,
jag hade inte en aning om att du var en hejare på flygel oxå.

Pasi Ruokoaho - Bitmaster - Helsinki, Finland Datum 2016/09/22

I was looking for a supplier that could digitize our Super 8 films to USB. I fell for Digital Foto och Films website in Sweden. After a number of very nice email with Sven-Ingvar Hjertenvik and good price so I had great confidence in the company. I was thoroughly enlightened about the prices applicable and any additional costs. Payment by Paypal also worked well from Finland.
After a short time I got back my movies as well as USB. I was very surprised that they managed to get such good results on cinefilms despite the lapse of more than 40 years. Thank you for the very professional work, I can heartily recommend the Digital Foto och Film.

Visar 1 till 10 av 45 (5 Sidor)
Skriv ett omdöme
Note: HTML är inte översatt!